Game
Meertalig

Batman : Arkham knight

Batman : Arkham knight

Platform:
In de reeks:
Genre:
In het explosieve finalestuk van de Arkham serie staat Batman oog in oog met de ultieme bedreiging voor de stad, die hij heeft gezworen te beschermen. De Scarecrow keert terug en voegt zich bij een imposante lijst superschurken, waaronder Penguin, Two-Face en Harley Quinn om The Dark Knight voor altijd te verslaan.
Titel
Batman : Arkham knight
Taal
Meertalig, Engels, Frans
Uitgever
Burbank: Warner Bros, 2015
1 blu-ray + handleiding
Systeemvereisten
1 player; HDD 48,1 GB minimum; HD video output 1080p; Dualshock 4 vibration function; PS Vita remote play supported; Network features
Aantekening
Spel en handleiding in het Engels en het Frans
EAN
5051888210031

Besprekingen

Dit is het finalestuk van de Batman Arkham-serie*. Batman staat oog in oog met de ultieme bedreiging voor de stad, Scarecrow. Daarnaast natuurlijk ook de bekende schurken The Joker, The Riddler, Mr. Freeze, The Penguin en Two-Face. Opnieuw moet Batman zijn cape omslaan en de plannen van deze criminelen zien te stoppen. Net als voorgaande delen in de serie ligt de nadruk op de gevechten tussen Batman en de vele vijanden. Nieuw in dit deel is de mogelijkheid om de Batmobiel te besturen. Een duister en gewelddadig actie- en vechtspel, vanaf 16 jaar.