Game
Meertalig

Disney Pixar Cars 3 : vol gas voor de winst

Disney Pixar Cars 3 : vol gas voor de winst

Platform:
Doelgroep:
Vanaf 9-11 jaar
In deze game keren jouw favoriete personages terug en moeten zij het tegen elkaar opnemen in een grootse competitie. Vertrouwde gezichten als Bliksem McQueen, Cruz Ramirez en Jackson Storm zijn van de partij, maar ook nieuwe uitdagers maken hun opwachting.
Titel
Disney Pixar Cars 3 : vol gas voor de winst
Andere titel
Disney Pixar Cars 3 : cours vers la victoire
Taal
Meertalig, Engels, Duits, Frans, Spaans, Italiaans, Nederlands, Russisch, Pools
Uitgever
Warner Bros. Entertainment, © 2017
1 blu-ray + korte handleiding
Systeemvereisten
1-2 offline spelers; niet compatibel met Wii console
Aantekening
Software en elektronische handleiding in het Engels, Duits, Frans, Spaans, Italiaans, Nederlands, Russisch, Pools; quick guide in het Frans en Nederlands
EAN
5051888229361 5051890308559

Besprekingen

Cars 3 is het spel dat bij de gelijknamige animatiefilm* van Disney behoort. Het ligt voor de hand dat het hier om een racegame gaat. Als speler volg je de verhaallijn van de film, waarbij je mee kunt doen aan verschillende races en een spionagemissie. Het leuke aan het spel is dat je uit meer dan twintig verschillende personages uit de film kan kiezen, met natuurlijk Takel en Bliksem McQueen in de hoofdrol. De bedoeling van het spel is eenvoudig te begrijpen, maar voor jonge spelers is het spel gelukkig ook in het Nederlands te spelen. Zeer grappig voor fans van de films, vanaf ca. 8 jaar.