Game
Meertalig

The evil within 2

The evil within 2

Platform:
Je krijgt de kans om je dochter te redden. Om haar terug te brengen, moet je een wereld vol met nachtmerries betreden en de donkere oorsprong ontdekken van een idyllische stad. Verschrikkelijke dreigingen komen uit alle hoeken in een wereld die zich om jou heen vormt. Ga jij de strijd face-to-face aan met wapens en valstrikken of sneak jij door de schaduwen om te overleven?
Titel
The evil within 2
Taal
Meertalig, Engels, Frans
Uitgever
London: ZeniMax Europe, © 2017
1 blu-ray
Systeemvereisten
1 player; 29.94GB minimum; Dualshock 4 vibration function; HD video output 720P, 1080i, 1080P; PS4 remote play supported
Aantekening
Spel in het Engels, version française intégrale
EAN
5055856416197

Besprekingen

Detective Sebasian Castellanos heeft alles verloren, ook zijn dochter Lily. Om haar te redden is hij gedwongen samen te werken met Mobius, een organisatie die verantwoordelijk is voor de vernietiging van Sebastians vorige leven. Hij komt terecht in een verknipte wereld waar afschuwelijke schepsels en levende doden ronddwalen. Sebastian moet met beperkte middelen zien te ontsnappen en te overleven. Hij kan gebruikmaken van de omgeving, maar deze keert zich ook soms tegen hem door wrede vallen en kamers die van vorm veranderen. Een game in het genre survivalhorror, met afschuwelijke, brute, soms zelfs uiterst gore elementen. Enkel voor de absolute horrorfans.