Titel
The constant gardener
Regisseur
Fernando Meirelles
Componist
Alberto Iglesias 1955-
Scenarist
Jeffrey Caine
Acteur
Ralph Fiennes Rachel Weisz
Naar het werk van
John Le Carré
Taal
Engels
Uitgever
A-Film, 2006
1 dvd-video
Oorspr. opname
2005
Speelduur
123 min.
Aantekening
Engels gesproken Ondertiteling: Nederlands
EAN
8716777056219
mooov

Over Fernando Meirelles

CC BY 3.0 br - Foto van/door TV Brasil

Fernando Meirelles (São Paulo, 9 november 1955) is een Braziliaans filmregisseur.

Meirelles werd genomineerd voor een Academy Award voor beste regisseur in 2004 voor zijn film Cidade de Deus.

Filmografie

  • The Two Popes, 2019
  • 360, 2011
  • Blindness, 2008
  • The Constant Gardener, 2005
  • Cidade dos Homens, 2003
  • Cidade de Deus, 2002
  • Golden Gate (Palace II)
  • Maids, 2001
  • Brava Gente, 2000
  • The Nutty Boy 2, 1998
  • Olhar Eletrônico, 1986
Lees verder op Wikipedia

Suggesties

Publicaties over dit werk in de bibliotheek