Game
Engels

Gravel

Gravel

Platform:
Doelgroep:
Vanaf 9-11 jaar
Gravel is de extreemste racegame die je geweldige stunts laat uitvoeren op de ruigste plekken op aarde! Gravel draait om pure fun, spectaculaire omgevingen en een nietsontziende competitie waarin elke race uitdraait op een onvergetelijk gevecht!
Titel
Gravel
Taal
Engels
Uitgever
Milestone, © 2018
1 blu-ray
Systeemvereisten
1 joueur ; 2-8 joueurs en réseau abonnement Playstation®Plus requis ; 13.84 GO minimum ; fonctionnalité de vibrations Dualshock®4 ; sortie vidéo HD 720P, 1080i, 1080P ; lecture à distance ; PS4 pro enhanced
EAN
8059617106751

Besprekingen

Stap in een racewagen en doe mee aan de Offroad Masters Show. In Gravel kan de speler strijden in vier verschillende disciplines op verschillende locaties. Verschillende vaardigheden worden op verschillende manieren getest: van pure snelheid en racen tot technische hoogstandjes en gevaarlijke stunts. Spelers nemen het online tegen elkaar op, er zijn competitieve evenementen waaraan deelgenomen kan worden. XGN.nl/Mari Stas vindt de game 'Wel oké' en geeft het cijfer 6,5 (van 10): 'Gravel is een arcaderacer puur sang. Met een groot scala aan auto’s en afwisselende races is er meer dan genoeg plezier te beleven in de game. Na het uitspelen van de Off-Road Masters begint wel het gevoel te ontstaan op een herhalingsoefening te zijn. Wat meer omgevingen had zeker geen kwaad gekund om het speelplezier nog verder te verlengen.' Nederlandstalige game.