Game
Engels

Infamous : second son

Infamous : second son

Platform:
In de reeks:
Kruip in de huid van Delsin Rowe, een man met bovennatuurlijke krachten die vecht tegen de macht van The Department of Unified Protection.
Extra onderwerp
PlayStation 4
Titel
Infamous : second son
Taal
Engels
Uitgever
Sony Computer Entertainment, © 2018
1 blu-ray + handleiding
Systeemvereisten
1 player, 24GB minimum, dualshock®4 vibration function, HD 480p/720p/1080i/1080p, PS4 remote play supported, PS4™pro enhanced
Aantekening
Spel in het Engels, handleiding in het: Nederlands, Duits, Italiaans en Frans.
EAN
0711719278979 0711719701316

Besprekingen

Het Amerikaanse actie-avontuur 'Infamous: second son' is het derde in de Infamous-serie*. In de eerste twee delen was de hoofdpersoon Cole MacGrath, nu is dat Delsin Rowe, een 25-jarige graffiti-kunstenaar in Seattle. Rowe ontdekt dat hij bovennatuurlijke krachten heeft en gaat de strijd aan met The Department of Unified Protection (DUP), een anti-terroristische organisatie die de macht in de stad heeft. Acteur Troy Baker geeft gestalte aan Rowe met zijn stem en door middel van motion capture. De speler moet kiezen tussen goed en kwaad en beïnvloedt zo het spelverloop. Power Unlimited (i) noemt in een preview de nieuwe hoofdpersoon 'een coole gast' en het spel 'grafisch prachtig', met afwisselende en interessante missies, een 'echte next-gen game voor de PS4'. Voor de fanatieke gamer vanaf ca. 16 jaar.