Game
Meertalig

Lego Marvel Avengers

Lego Marvel Avengers

Platform:
Doelgroep:
Vanaf 9-11 jaar, Vanaf 6-8 jaar
Speel met de iconische Marvels Avengers personages als: Hulk, Iron Man, Captain America en Thor en nog veel meer andere personages uit maar liefst zes verschillende Marvel films.
Extra onderwerp
PS4, Playstation 4 ; game
Titel
Lego Marvel Avengers
Taal
Meertalig, Engels, Frans
Uitgever
Burbank: WB Games, ©2016
1 blu-ray + boekje
Systeemvereisten
1-2 players; HDD 14,49GB Minimum; Dualshock®4 vibration function; HD video output 720p, 1080i, 1080p; Network features; PS Vita remote play supported
Aantekening
Spel in het Engels en Frans, ondertiteling in het Nederlands
EAN
5051888210840

Besprekingen

Een nieuwe kans voor de helden van Marvel om te schitteren in de herkenbare wereld van de Legoblokjes. We volgen de avonturen zoals die plaatsvinden in de twee Avengers-films, wat betekent dat de helden het tegen slechteriken Loki en Ultron moeten opnemen. Spelers kunnen kiezen uit Iron Man, de Hulk, Captain America, Thor, Black Widow en nog veel meer Marvel-personages. Het doel van het spel is bij elke game uit de Legoserie gelijk: schieten en slaan op alles wat los en vast zit om zoveel mogelijk blokjes/studs binnen te halen. Tevens zijn er karakters met specifieke eigenschappen, zijn er tal van puzzels op te lossen en is de replaywaarde zeer hoog door alle elementen die te verzamelen zijn. Dit samen met de aantrekkelijke omgeving en de soms hilarische situaties, maakt het dat dit een zeer aangenaam spel is. Nederlands ondertiteld. Voor heel wat uurtjes speelplezier. Voor de jonge fans zeker een aanrader.