Game
Meertalig

Little big planet 3

Little big planet 3

Platform:
Doelgroep:
Vanaf 9-11 jaar
Genre:
Ga met Sackboy en zijn drie nieuwe vrienden Toggle, Oddsock en Swoop de strijd aan tegen de gemene Newton en red de planeet Bunkum.
Titel
Little big planet 3
Taal
Meertalig, Nederlands, Duits, Frans, Italiaans
Uitgever
London: Sony Computer Entertainment Europe, 2014
1 blu-ray + handleiding
Systeemvereisten
1-4 players, network players: 2-4 (Playstation Plus subscription required), network features, 14GB minimum, dualshock 4 vibration function, HD 720p/1080i/1080p, remote play supported, Playstation camera compatibel, Playstation move compatibel
Aantekening
Spel en handleiding in het Nederlands, Duits, Frans en Italiaans
EAN
0711719446118

Besprekingen

Voor de fans van Sackboy, de lappenpop, is de LittleBigPlanet een groot speelparadijs. De personages kun je zo vrolijk, wild of gek aankleden als je zelf wilt. Het pimpen van de Sackboy alleen al is de game meer dan waard: cowboyhoeden, knaloranje pakken, mega-zonnebrillen, een ruimtepak, alles mag en kan. In dit derde deel gaat Sackboy een nieuw avontuur aan. Hij en zijn nieuwe vrienden Toggle, OddSock en Swoop verkennen alle hoeken van de Imagisphere om het mysterie van de planeet Bunkum te ontrafelen. De gebreide pop heeft een nieuwe klimvaardigheid geleerd en heeft nieuwe power-ups zoals de geweldige Pumpinator, Blink Ball en Hook Hat. Met deze vier wollige wonderen op de zaak, staat planeet Bunkum nog een verrassing te wachten en weet Newton niet wat hem overkomt. Hilariteit staat hoog in het vaandel bij de multiplayer modus en bovendien moeten de spelers elkaar helpen om de geheime plekken te bereiken en nieuwe kleding vrij te spelen. Veel plezier gegarandeerd, vanaf ca. 8 jaar.