Game
Meertalig

Overwatch : origins edition

Overwatch : origins edition

Platform:
Twee teams van zes spelers bestrijden elkaar in de toekomst, na een wereldwijd conflict en na het mislukken van de vredesmacht Overwatch. Je kan kiezen uit verschillende heroes, allen met unieke mogelijkheden en specifieke rol binnen het team. De vier verschillende rollen zijn offense, defense, tank en support. Je wordt bedreigd door Omnic-robots. Aan jullie als team om de wereld te redden.
Titel
Overwatch : origins edition
Taal
Meertalig, Engels, Frans, Duits, Italiaans, Spaans
Uitgever
Microsoft, 2016
1 blu-ray
Systeemvereisten
1 player, network players 1-12 Playstation Plus subscription required, HDD 20 GB minimum, DualShock®4 vibration function, HD video output 720p, 1080i, 1080p, PSVita remote play supported
Aantekening
Game in English, French, German, Italian and Spanish
EAN
5030917188824

Besprekingen

In de nabije toekomst wordt de mensheid bedreigd door robots. Een internationale troepenmacht, genaamd Overwatch, moet de mensheid tegen de robots beschermen. Spelers moeten kiezen uit verschillende helden, die ieder met hun unieke vaardigheden binnen het team het moeten opnemen tegen de vijand. Tijdens het spel kan je tussen verschillende helden wisselen om de verschillende vaardigheden in te zetten. Een schietspel met een team-based multiplayer.