Game
Engels

TT Isle of Man : ride on the edge

TT Isle of Man : ride on the edge

Doelgroep:
Vanaf 9-11 jaar
The Isle of Man perfect weergegeven: 61 km aan wegen met 264 bochten, langer en moeilijker dan alle andere GP-circuits bij elkaar. De officiële coureurs en hun superkrachtige motoren: 24 coureurs, 38 bikes en zijspannen scheuren over dorps- en bergwegen met 320 km/u.
Titel
TT Isle of Man : ride on the edge
Andere titel
Tourist Trophy Isle of Man : ride on the edge
Taal
Engels
Uitgever
Bigben Interactive, © 2018
1 blu-ray
Systeemvereisten
1-8 players ; network players 2-8, Playstation®Plus subscription required ; 20GB minimum ; Dualshock®4 vibration function ; HD video output 720P, 1080i, 1080P ; PS4 remote play supported ; PS4 pro enhanced
Aantekening
Spel in het Engels
EAN
3499550359961

Besprekingen

Het eiland Man is een eiland in de Ierse Zee. Jaarlijks wordt hier een motorrace gehouden op het 60 kilometer lange circuit, Snaefell Mountain Course. Het is een stratencircuit door dorpen en bergen, met obstakels als rotondes, trottoirs, huizen, muurtjes. Het spel TT Isle of Man heeft het circuit tot in detail verwerkt en ziet er graphics goed uit. In het speltype carrière kan de speler trainingen volgen. Er zijn kwalificatieronden op tien verschillende circuits en een werkplaats om je motoren te beheren en finetunen. TT-coureurs bevestigen dat dit de ware sensatie van het motorrijden biedt, inclusief natuurgetrouw gedrag van de motoren. Er zijn ook andere circuits in Engeland toegevoegd ter afwisseling.